Naast televisieprogramma’s produceren we ook programma’s speciaal voor het web. Ideaal om in te zetten op je website, YouTube en andere social media. We produceren meerdere video’s die vervolgens een aantal dagen of weken achter elkaar online worden verspreid. Ideaal om je merk, product of evenement goed in de markt te zetten en interactie te creëren met je doelgroep. Indien gewenst produceren we dit van a tot z. We zetten een ruw idee om in een aantal scripts, filmen en monteren de content, inclusief bijpassende vormgeving. En we kunnen zelfs de content voor je publiceren op je online kanalen, inclusief pakkende (web)teksten. Handig toch?
Opdrachtgever: Gemeente Uden


Doel: 10-delige webserie ter promotie van Mega Kermis Uden.


Hoe ingezet: Facebook en YouTube.

Opdrachtgever: Provincie Noord-Brabant


Doel: Vier keer per jaar zet de provincie met de Agrofoodpluim een initiatief in het zonnetje dat zich onderscheidt in verduurzaming en/of innovatie op het gebied van agrofood. Sense 4 Media maakt van iedere winnaar een videoportret.


Hoe ingezet: Deze video wordt o.a. op YouTube en de website van de Provincie gepubliceerd. Daarnaast maken we een korte teaser voor op LinkedIn en Facebook.

Opdrachtgever: WeFlyCheap


Doel: Reistips ter promotie van WeFlyCheap.


Hoe ingezet: Een serie van meerdere tips. Ingezet op Facebook, het tv-programma Plezier & Passie bij RTL 4 en RTLXL.

IK WIL EEN WEBSERIE!