BOODSCHAP EN DOEL VIDEO

Sense 4 Media is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige videocontent met inhoud. Wij denken graag met u mee. Wat is de boodschap en het doel van de video?

Iedere video is anders, neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we naar uw wensen kunnen luisteren en u kunnen adviseren. Sense 4 Media heeft alle expertises en technische faciliteiten in eigen huis.

Sense 4 Media heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare, inhoudelijk sterke en creatieve video-partner te zijn die voor ieder budget een passende productie maakt.

ONZE WERKWIJZE

Iedere video begint altijd met een vrijblijvend gesprek waarbij we uw idee bespreken. Aan de hand van alle input stellen we een offerte op. Bij goedkeuring van deze offerte maken we het script en plannen we de draaidag(en).

De inzet van het aantal professionals is afhankelijk van de opdracht. De ene video kan prima gefilmd worden door 1 persoon, andere video’s vragen om meer vakmensen.

MONTAGE & OPLEVERING

Na het filmen monteren wij de beelden tot de uiteindelijke versie. Vervolgens krijgt u deze versie te zien en kunt u feedback geven.

Na het verwerken van de feedback wordt de video opgeleverd. Dit kan in verschillende formaten en dragers, denk hierbij ook aan Facebook, LinkedIn en geoptimaliseerde YouTube-video’s.

Dankzij het gebruik van de meest moderne apparatuur kan Sense 4 Media opleveren in Full-HD en 4K-kwaliteit. Ook vertaling en ondertiteling in vreemde talen behoort tot de mogelijkheden.

IK WIL VIDEOCONTENT!