Vacature Tv-maker: redactie/ verslaggeving

Sense 4 Media is een audiovisueel productiebedrijf, gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige videocontent. In eigen beheer ontwikkelen en produceren we vanuit Uden televisieprogramma’s die uitgezonden worden op landelijke tv-zenders zoals RTL 4. Daarnaast produceren we videoregistraties, bedrijfsfilms en online video’s. Vanwege de groei van Sense 4 Media zoeken we op korte termijn een gedreven verslaggever/ redacteur met passie voor commerciële televisie.

Wat ga je doen?
Samen met een enthousiast team ga je reportages maken voor het tv-programma Plezier & Passie. Dit programma produceren we in eigen beheer en wordt uitgezonden bij RTL 4. Iedere reportage begint natuurlijk met een goed script. In overleg met de klant schrijf je dit script. Vervolgens bezoek je samen met een cameraman de locatie en leid je zowel de opnames (veelal met figuranten) als het interview in goede banen. Na de opnames monteer je zelfstandig of samen met een editor de reportage tot een mooi geheel. 

Wie ben jij?
– Je hebt ervaring met het bellen van klanten en het uitwerken van scripts
– Je hebt ervaring met het draaien van (korte) reportages
– Zelfstandig en inhoudelijk kunnen monteren met Premiere is een pre
– Je bent representatief en klantvriendelijk
– Je bent een sociale en gezellige collega
– Je hebt HBO werk- en denkniveau en schrijft foutloos Nederlands
– Je presteert goed onder druk en werkt daarbij ook nog eens nauwkeurig
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat bieden wij?
– Leuk en afwisselend werk
– Een plek in een jong, creatief en enthousiast team
– Een passend salaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding + 25 vakantiedagen per jaar
– Werken aan een mooi en goed bekeken tv-programma bij RTL 4

Het betreft een fulltime functie op contractbasis voor 40 uur per week. Omdat de opnames zowel doordeweeks als in het weekend en ‘s avonds plaatsvinden zijn we op zoek naar iemand die flexibel inzetbaar is.

Meer informatie?
Solliciteren? Stuur dan je sollicitatie met cv, motivatie en foto naar info@sense4media.nl o.v.v. Vacature Tv-maker: redactie/ verslaggeving. Meer informatie? Bekijk dan onze website www.sense4media.nl of bel 0413 – 322 433 en vraag naar Thijs Verwegen.