Vacature: freelance cameraman

Sense 4 Media is een audiovisueel productiebedrijf, gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige videocontent. In eigen beheer ontwikkelen en produceren we vanuit Uden televisieprogramma’s die uitgezonden worden op landelijke tv-zenders zoals RTL 4. Daarnaast produceren we videoregistraties, bedrijfsfilms en online video’s. Vanwege de groei van Sense 4 Media zijn we op zoek naar freelance cameramensen.

Wat ga je doen?
Samen met een verslaggever ga je reportages maken voor het tv-programma Plezier & Passie. Dit programma produceren we in eigen beheer in opdracht van RTL 4. De reportages worden van te voren – in overleg met de klant – gescript door onze redactie. Je maakt de opnames met onze eigen apparatuur. Deze set bestaat uit een Sony FS7 met meerdere lenzen, zendersets, statief, een losse lamp etc. De reportages variëren in lengte van 1 minuut tot 3 minuten en de opnames vinden plaats in Nederland en België.

Wie ben jij?
– Je hebt ervaring in het draaien van (korte) commerciële reportages
– Je denkt in beeld en bent tijdens het draaien al bezig met de montage
– Je bent een sociale en gezellige collega
– Je presteert goed onder druk en werkt daarbij ook nog eens nauwkeurig
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B
– Je kunt zelfstandig (inhoudelijk) monteren met Adobe Premiere (geen
must, maar wel een pre)

Wat bieden wij?
– Leuk en afwisselend werk
– Een plek in een jong, creatief en enthousiast team
– Een passende vergoeding
– Werken aan een mooi en goed bekeken tv-programma bij RTL 4

In eerste instantie zoeken we iemand die op freelance basis ons team wil versterken. Bij geschiktheid behoort een contract tot de mogelijkheden. Omdat de opnames zowel doordeweeks als in het weekend en ‘s avonds plaatsvinden zijn we niet op zoek naar iemand met een 9-5 mentaliteit.

Meer informatie?

Solliciteren? Stuur dan je sollicitatie met cv, motivatie en foto naar info@sense4media.nl o.v.v. Freelance cameraman. Meer informatie? Bekijk dan onze website www.sense4media.nl of bel 0413 – 322 433 en vraag naar Thijs Verwegen.