Accountmanager binnendienst | Media Adviseur

Beschik je over doorzettingsvermogen en geeft verkopen jou een kick? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gedreven binnendienst medewerker vanaf 32 tot 40 uur per week.

Wat ga je doen?
Je benadert vanuit ons hoofdkantoor in Uden telefonisch nieuwe klanten om te peilen of er interesse is te participeren in ons televisie-programma dat we uitzenden bij RTL 4. Je zoekt zelfstandig partijen die passen binnen de thema’s van het programma. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en brainstormen met de klant over het tot stand komen van een televisie-item. Hiermee ben je mede verantwoordelijk voor de inhoud van onze tv-programma’s.

Wat moet je kunnen?
Jij bent gedreven, enthousiast en bovenal gemotiveerd. Je hebt een prima inlevingsvermogen en een prettige telefoonstem. Je ziet het elke dag als een uitdaging om je persoonlijke omzet target te realiseren en onze verkoopstrategie uit te voeren. Je houdt van een dynamische sfeer in een informeel team en bent stressbestendig.

Wat bieden wij?
We bieden een leuke, uitdagende baan vanuit ons dynamische kantoor in Uden in een omgeving waar je veel ervaring opdoet met betrekking tot het produceren van commerciële nationale televisie. Daarnaast bieden we je naast een basis salaris een vergoeding die zeer hoog op kan lopen en tot stand komt op basis van de omzet die je genereert. Verdere details lichten we je graag toe in een persoonlijk gesprek.

Meer informatie?
Solliciteren? Stuur dan je sollicitatie met cv, motivatie en foto naar info@sense4media.nl o.v.v. Accountmanager binnendienst of vul onderstaand formulier in en solliciteer direct! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je naam:

Je e-mail:

Je telefoonnummer:

Waarom ben je onze nieuwe top media adviseur?

Beschrijf kort je werk-ervaring: